Sudac koji je izgubio povjerljivo pravo na prijevod egipatskih hijeroglifa. To je rat koji oni jednostavno razumiju, razumiju logiku i značenje pisanja slika. Samo činjenica da je pronađen kamen na kojem je napisan egipatski tekst koji su egiptolozi mogli razumjeti i prevesti vaše tekstove.
Nudimo savjete, podršku, seminare, webinare i još mnogo toga. za sve one proturječne životne prostore u kojima ste oduvijek tražili svoj vlastiti „kamen od rozete“ kako biste napokon shvatili što druge natjera na krpelja. Zašto neki ljudi s kojima živite ili su s njima povezani takvi kakvi jesu. Kako možete motivirati svoju djecu da više rade za školu, čitaju knjige, provode manje vremena ispred kontrola, da nauče bolje razumjeti svoje ili drugo, kako bi bili empatičniji. U istom kontekstu kao i gornji opis, možemo vam pružiti postupak „NC8 prevođenja“ kako bismo pomogli zaposlenicima, kolegama, timovima, odjelima, bilo kod kuće ili u inozemstvu, da budu motiviraniji, da pomognu zaposlenicima, kolegama, timovima, Odjeli, bez obzira jesu li kod kuće ili u inozemstvu, trebaju biti motiviraniji za führasestein “ Drugim riječima: Činimo „čovjeka crne kutije“ transparentnim za vas i vaš tim! Već dugi niz godina imamo rezultate za tvrtke svih veličina. Rezultati kao što su: Radna suradnja između odjela, između različitih profesionalnih grupa, z Ostvareni, sretniji kupci i još mnogo toga.


Zakažite ovdje sastanak kako biste razmijenili naša prava! Slušamo vaše hijeroglife i možemo vam odmah dati povratnu informaciju možemo li i kako vam pomoći! Naša AKM® metoda adaptivno pomaže da se „prijevodni kamen NC8“ promijeni s manje od maksimuma! To radi! Kliknite ovdje da biste saznali više o vještinama.