Tiesitkö, että tiedemiehet ovat yrittäneet kääntää egyptiläisiä hieroglyfejä nykykielelle jo vuosia onnistumatta siinä? On ollut yksinkertaisesti mahdotonta ymmärtää kuvien logiikkaa tai merkitystä kuvakirjoituksesta. Kunnes löytyi kivenpalanen, jossa hieroglyfit oli käännetty kreikan kielelle. Tämä kivi (Rosetta Stone) johti siihen, että Egyptologit kykenivät vihdoin tulkitsemaan ja ymmärtämään hieroglyfien merkityksen.

Tarjoamme neuvoja, työvoimaa (= autamme viemään oppimaanne tietotaitoa käytäntöön), seminaareja, webinaareja, työpajoja ja paljon muuta hyödyksi eri osa-alueille elämää  Joka kerta toivoessasi, että sinulla olisi hallussasi oma ”Rosetta kivi” ymmärtääksesi mikä saa toisen toimimaan. Miksi ihmiset, joiden kanssa työskentelet tai elät arkeasi, ovat sellaisia kuin ovat? Miten voit motivoida lapsesi panostamaan enemmän opiskeluunsa, lukemaan kirjan tai viettämään vähemmän ruutuaikaa? Miten oppisit ymmärtämään paremmin puolisoasi tai kumppaniasi saavuttaaksesi enemmän yhteisymmärrystä tai empatiaa ja – yhtä lailla tärkeää – enemmän hauskuutta ja iloa elämäänne

Asiantuntijapalvelumme yhteydessä yllä oleva kuvaus tarkoittaa, että me annamme ”NC8 kiven” sinulle. Voit käyttää sitä työkavereihisi, työntekijöihisi, työnantajaasi, tiimiisi, eri osastoihin, ulkomailla tai omalla konttorillasi. Käytä sitä viisaasti luodaksesi motivoituneempia ihmisiä ympärillesi, enemmän empatiaa kanssakäymiseen lähipiirisi tai asiakkaidesi kanssa, enemmän luovuutta työhön, jotta selviät haasteista nopeammin kuin kilpailijasi.  Toisin sanoen: Me ratkaisemme ”Ihmisen mustan laatikon” tuomalla siihen läpinäkyvyyttä sinulle ja tiimillesi! Olemme nähneet monia positiivisia vaikutuksia ja tuloksia kaiken kokoisissa yrityksissä, joiden kanssa olemme tehneet yhteistyötä matkamme varrella. Se toimii! Sinun täytyy vain uskaltautua ottamaan oikeat työkalut käyttöösi. Tuloksia ovat mm. olleet: nopeasti muotoutunut osastojen välinen yhteistyö, parempi koordinointi ja yhteistyö ammattiryhmien kesken, sairaspoissaolojen vähentyminen, enemmän välittömästi toteutuskelpoisia ratkaisuja, parempaa ymmärrystä tiimin johtajien johtoryhmän tavoitteille, enemmän ymmärrystä työntekijöiden kohtaamille todellisille ongelmille, enemmän hauskuutta ja onnellisuutta työn tekemiseen, tyytyväisiä asiakkaita ja paljon paljon muuta.

Varaa tapaaminen tästä ja käydään yhdessä läpi toiveesi ja tarpeesi. Kuuntelemme ”hieroglyfejäsi” ja kerromme saman tien miten voimme auttaa sinua kääntämään ne. Lisäksi AKM® metodimme auttaa sinua käyttämään nykyisiä resurssejasi ja saamaan niistä täyden tehon irti. Aloitetaan! Lue täältä lisää palveluistamme.